Nokon å gå tur med 

Han treng ikkje vere stor, turkompisen :)
Han treng ikkje vere stor, turkompisen :)

Oppdatert 21.01.15

Av og til kan det vere nok å få eit ekstra puff for å gå "dørstokkmila" og kome seg ut døra. Ein turkompis som er i same situasjon kan vere det ein treng.

Det finns mange ulike tilbod til organiserte turar i heile kommunen, og mange som nyttar seg av dei tilboda. Det er kanskje ikkje slik at du har lyst å gå ilag med så mange andre? Då kan ein kanskje avtale  med ein turkompis som er på same nivået som ein sjølv at ein tar seg ein rusletur (eller topptur).

Utover våren vil ein prøve å få til informasjonsmøter kor ein kan knyte kontakt med andre som treng litt ekstra motivasjon for å kome seg ut. 

Friluftsrådet for Ålesund og omland har inngått samarbeid med Friluftsrådet for Nordmøre og Romsdal om StikkUt-systemet, som er eit verkty kor du kan registrere dine turar. Turane er merka med vanskegrad. 

Nedom følger lenker til lag og organisasjonar som tilbyr organiserte turar og trimgrupper i Haram. Ta kontakt dersom det er fleire som skulle stått på lista. 

 

LHL Skodje/Ørskog/Haram Treng ikkje vere medlem

IL Ravn Trimgruppa

Har du hund arrangerer Haram hundeklubb fellesturar

Forslag til turar i Haram

"Den gyldne spaserstokk" 

Opningstider: 

I hovudsak måndag - fredag 08:00 - 16:00

 


Besøksadresse: 

Dalevegen 46
6270 Brattvåg

 

Kontakt: 

Tlf. 957 09 923

 

Om oss:

Frivilligsentralane er aktive bidragsytarar i lokal-
miljøet. Gjennom å initiere og koordinere aktivitetar og tiltak er vi med og styrkjer nærmiljøutvikling og kulturelt mangfald.

 

 

 

 

fb_icon_325x325.png
kommunevaapen_original.jpg
logo_frivillig.no_crop.gif
temabilde.jpg
Design og CMS: Osberget

Haram Frivilligsentral | Dalevegen 48 | 6270 Brattvåg